Desobediència civil

No podem acceptar les injustícies sense queixar-nos! Ens hem de rebel·lar! Com va dir Gandhi, “Quan una llei és injusta, el correcte és desobeir”. La desobediència civil no és un delicte, sinó que és un dret, inclús contemplat a la Declaració Universal de Drets Humans.

Així, estàs d’acord que els teus impostos paguin les armes i les guerres? O que paguin un deute que no hem contret els ciutadans, sinó un conjunt de banquers que jugaven a especular amb els diners dels seus clients? Doncs llavors fes objecció fiscal! Típicament s’ha fet objecció fiscal a la despesa militar. Ara et proposem també fer-la al deute, considerat il·legítim.

I et sembla bé que l’Estat no es faci càrrec de la salut de totes les persones que viuen al nostre país? La salut és un dret universal. Assabenta’t de què pots fer per desobeir a l’injust Reial Decret-Llei 16/2012.

Informa’t com pots participar d’aquestes i altres formes de desobediència civil. Hi ha moltes injustícies contra les que lluitar! Rebel·lat contra les injustícies!