Funcionament

L’Assemblea es reuneix el primer i tercer dimecres de mes a les 20h a la Plaça dels Indignats (Can Felipa), al Carrer Pallars, 277. Les assemblees solen durar unes dues hores. Comprova a l’agenda de la web la data de la propera assemblea.

Primerament, s’aprova l’ordre del dia. Seguidament passem a parlar cadascun dels punts aprovats. Una persona dinamitza l’assemblea, una altra pren acta (que posteriorment s’envia per correu electrònic i es penja a la web) i una altra persona s’encarrega del torn de paraules.

L’Assemblea Social del Poblenou s’autofinancia: durant l’assemblea passem un pot i cadascú aporta la quantitat que considera.

A banda de les reunions de l’Assemblea, funcionem amb Comissions fixes i d’altres Grups de Treball que es creen per temes puntuals segons les necessitats del moment.

Cada setmana enviem l’Indignews, un recull de les properes activitats de l’Assemblea al Poblenou així com d’altres activitats a altres barris de la ciutat. Si vols rebre l’Indignews així com altres informacions relacionades amb l’Assemblea, ens pots deixar el teu correu electrònic (a la part de dalt a la dreta de la web, a on diu “Vull rebre notícies!”)

Si vols participar a l’Assemblea o a alguna de les Comissions, estàs convidat o convidada a venir a la propera assemblea. T’hi esperem!