Dissabte 21 setembre, en defensa d’habitatge, papers, treball i dignitat

CARTEL21modcat

Convoquem tothom, immigrants i autòctons, a les persones de tots els pobles i de tots els barris i ciutats, a una

Concentració el dissabte 21 de setembre 2013, a les 6 de la tarda, a la Plaça de Sant Jaume

TOTES I TOTS SOM IMMIGRANTS, TOTES I TOTS SOM PERSONES

http://vimeo.com/74594395

Plataforma Totes i Tots

Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments

#SOM300

www.som300.info

PER A TOTES I TOTS: HABITATGE, TREBALL, PAPERS, DIGNITAT

Les personas de Catalunya i de l’Estat espanyol volem viure amb dignitat i hi tenim tot el dret.

Volem un habitatge suficient per a nosaltres i la nostra família a un preu assequible, un lloc de treball on guanyar-nos la vida i mantenir els nostres fills, uns drets que ens facin iguals a les persones del nostre entorn i què ens donin suport en la lluita diària per la dignitat.

Molts de nosaltres no tenim accés a tots aquests drets, i molt menys en temps de crisi. Milers de persones han perdut la vivenda mentre milers de pisos romanen buits i en poder dels bancs que els utilitzen per especular. Diàriament milers de persones perden el seu lloc de treball o no en troben, mentre les empreses declaren fallides fraudulentes o acomiaden els seus treballadors per mantenir els seus beneficis.

Per a nosaltres, les persones immigrants, aquests problemes es veuen agreujats per una Llei d’Estrangeria que no reconeix els nostres drets. Molts i moltes dormim al carrer o en naus abandonades, llocs mancats de llum i aigua i on hem de viure amuntegats… Molts i moltes hem perdut el lloc de treball; quan feia falta ma d’obra per a la seva prosperitat, ens van utilitzar, ara ens llencen com si fóssim rebuig. Molts i moltes ens hem quedat sense “papers”, i en situació d’irregularitat administrativa, som molt més discriminats: no podem accedir a un habitatge ni treballar legalment. Sense “papers” se’ns neguen tots els drets socials i polítics.

SOM IMMIGRANTS, SOM HUMANS, SOM IGUALS, PERÒ ENS NEGUEN LA IGUALTAT. NOMÉS AMB LA NOSTRA LLUITA L’ACONSEGUIREM!

 

Aquesta lluita és possible i és necessària. Aquesta lluita dona fruits.

Des que vam arribar a aquestes terres sabem que hem de lluitar durament.

Les persones que vivíem a les naus de Badajoz, Zamora, Puigcerdà i Pere IV,  fa més d’un any que ho demostrem. El passat juliol, se’ns va desallotjar de les naus per una ordre judicial, favorable a la propietat i recolzada per l’Ajuntament de Barcelona; vam perdre l’habitatge, el lloc de treball i l’única manera que teníem de guanyar-nos la vida. Contra el desallotjament ens vam manifestar i vam fer una tancada a l’església per reclamar, com sempre: habitatge, treball, papers i dignitat. VAM ACONSEGUIR LA SOLIDARITAT DEL VEÏNAT I DE LA RESTA DE LA CIUTADANIA.

Fruït d’aquesta lluita, algunes persones han aconseguit allotjament i s’ha obert la possibilitat d’obtenir papers, malgrat no disposar de contracte de treball.

LA LLUITA DELS IMMIGRANTS DE LES NAUS HA OBERT UNA ESCLETXA D’ESPERANÇA.

SI UNIM LES NOSTRES FORCES ACONSEGUIREM ELS NOSTRES OBJECTIUS!