Invitació a la reunió de l’Assemblea Solidària contra els desallotjaments

DILLUNS 2 DE SETEMBRE A LES SIS DE LA TARDA A LA PARROQUIA DE SANT BERNAT CALVÓ

(plaça Sant Bernat Calvó, metro línia 4 parada Poblenou)

Assemblea2set

Hem estat 96, les entitats i col·lectius que hem donat suport al manifest PER UNA SOLUCIÓ GLOBAL I DIGNA A L’EXCLUSIÓ SOCIAL DELS ASSENTAMENTS”. El 27 de juliol va finalitzar la tancada a l’església de Sant Bernat Calvó del Poblenou, després que el 24 foren desallotjades prop de 300 persones dels assentaments dels carrers Puigcerdà i Pere IV. La tancada va acabar amb el compromís de tornar-nos a trobar el 2 de setembre, amb l’objectiu de valorar el compliment dels compromisos adquirits per les administracions, i com continuàvem la lluita.

Durant el mes d’agost, hi ha hagut un equip de seguiment que s’ha trobat regularment els dimarts i dijous a La Flor de Maig, bàsicament per assessorar sobre el tema de papers i recollir les incidències referents a l’habitatge. Tot i dir que falta molt per fer, les mobilitzacions al carrer i les negociacions, la solidaritat de veïns i veïnes i de totes les entitats col·laboradores,  han possibilitat uns petits passos en aquest llarg camí de la lluita per la dignitat de totes les persones.

Per això US CONVIDEM A AQUESTA ASSEMBLEA DEL DILLUNS 2 DE SETEMBRE, a fi de valorar conjuntament la situació. Estem convençuts que sense el suport de tots vosaltres no hagués estat possible arribar fins on estem, però malgrat tot, queden moltes coses per aconseguir i la mobilització ha de continuar.

Gràcies per el vostre interès.

Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments.