Concentració solidària amb els i les habitants de les naus del Poblenou

L’Assemblea Solidària contra els Desallotjaments convoca una concentració aquest dimarts en suport a les persones que viuen a les naus del Poblenou. A les 15h es sortirà de la nau per anar-hi plegades.

9juliol_som300

El proper dimarts 9 de Juliol a les 16.30 h convoquem una concentració davant de l’Ajuntament de Barcelona, a la Plaça Sant Jaume, en solidaritat amb els i les habitants de les naus del carrer Puigcerdà 127 davant l’imminent desallotjament sentenciat per la jutgesa, que segons les darreres notícies es durà a terme entre els propers 24 i 31 de Juliol. La concentració coincidirá amb la reunió d’una delegació de les persones que viuen a les naus i les organitzacions que els hi donem suport amb l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que tindrà lloc a les 17 h.

En el marc de la reunió, presentarem les nostres reivindicacions de treball, habitatge i regularització per a les més de 300 persones que viuen o es guanyen la vida en aquests assentaments, la majoria en situació de gran vulnerabilitat, i que concretem en el següent manifest.

Amb aquesta convocatòria, fem una crida a la solidaritat i mobilització de les veïnes i veïns de Poblenou, a les assemblees de barris, als col·lectius en defensa de la igualtat de drets i contra el racisme, a les plataformes per un habitatge digne i a la ciutadania en general per denunciar aquesta situació d’injustícia.

Contacte Premsa:
Carlota Falgueras – 645460342
Enrique Mosquera – 660620669
Manel Andreu – 639258006
Laia Serra – 696520000

Per a més informació:
Web: http://www.elpoblenou.cat/indexphp/apropem-nos/xarxa-de-suport-als-assentaments
TWITTER: @ASolidariaP9
Hashtag: #son300

Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments