Acta Assemblea 9 de maig del 2013

Ordre del dia:

1. Denúncia col·lectiva sobre la revalorització de les pensions

2. Valoració del 1er de Maig

3. Informació d’Interbarris

1)     Denuncia col·lectiva sobre la revalorització de les pensions

S’informa sobre aquesta qüestió. Sembla que es pot fer a través del Col·lectiu Ronda. Per que tingui més cobertura es plateja fer una proposta de xerrada en el Casal de Gent Gran de Can Saládrigas.

 

2)     Valoració del 1er de Maig

 Es comenta la manifestació i la presència i actitud del grup. Comentaris generals son: por, intranquil·litat, etc. Davant la diversitat d’opinions es proposa fer una Assemblea específica sobre aquesta qüestió, no només per tenir un punt de vista com Assemblea, sinó també per dialogar sobre el tema.

 

3)     Informació d’Interbarris

 Des de la Comissió de Banca d’Interbarris es proposa fer una acció pel divendres 10 de maig. Es tractaria d’empastifar els caixers automàtics dels diversos barris per a després enviar les fotos a una web. L’Assemblea proposa, a més a més, okupar un Caixer de la Rambla de Poblenou i decorar-ho con si fossi una casa. Fer la foto i poc més. Es queda a les 20.00 h del divendres pels preparatius a la Flor de Maig.

La Comissió de Sanitat d’Interbarris proposa, per la seva part, tornar a acampar a Plaça Catalunya l’11 de maig. Es pretén fer una roda de premsa a las 18.00 h i després, cap a les 23.00 h, fer l’acampada. Per altra banda, la propera Assemblea d’Interbarris serà a la Plaça de Can Felipa el 7 de juny. Es queda també a les 16.30 h del diumenge 12 de maig per anar a la Manifestació de aniversari del 15M tots plegats i amb la gent del Clot.

Propera jornada de debat: 22/05

Decidim canviar la jornada de debat per una acció. Quedem per a localitzar cases tapiades i edificis buits per a poder fer un inventari per a la comissió habitatge.

 

Propera assemblea: 5 de Juny a la Plaça Josep Mª Huertas, també Plaça dels Indignats (Can Felipa) a les 20 hores.