Campanya d’objecció fiscal 2013 al Poblenou

COMENCEM LA CAMPANYA NO HO DEVEM NO HO PAGUEM
Des del grup que portem la campanya de l’objecció fiscal al Poblenou us fem saber que ja ha començat la campanya d’objecció fiscal de l’any 2013!!!
Enguany fem objecció fiscal tant militar com al deute. Perquè no ho devem, no ho paguem!
Us proposem desviar una part dels impostos que paguem amb la renda cap a projectes socials i solidaris del nostre barri. Per fer-ho, es pot ingressar la quantitat destinada a fer objecció al número de compte de l’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou. A l’entregar la declaració de renda al banc, caldrà entregar (1) una carta d’objecció fiscal, (2) el rebut de l’ingrés al compte de l’AVV (indicant l’objecció al concepte) i (3) la declaració amb els canvis pertinents per fer l’objecció.
En aquest document us ho expliquem pas a pas: Passos Objeccio Fiscal
Us informem també que els dies 14, 21, 28 de maig i 4, 11, 18 i 25 de juny estarem a la Flor de MaIg (C/ Dr.Trueta, 195) de 19,30h a 20,30 per resoldre tots aquells dubtes que us generi fer l’objecció fiscal a la vostra declaració.
Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a la Comissió de Difusió: consum.poblenou@pimienta.org
NO VOLEM QUE ELS NOSTRES DINERS SERVEIXIN PER PAGAR TOT ALLÒ  QUE NO ÉS JUST NI REPRESENTA UN SERVEI PER A LA SOCIETAT