Xerrada i inici campanya d’objecció fiscal

COMENCEM LA CAMPANYA NO HO DEVEM NO HO PAGUEM
Des del grup que portem la campanya de l’objecció fiscal al Poblenou us fem saber que el dijous 9 de maig a les 19,30h i a la Biblioteca Manel Arranz farem una xerrada a càrrec de l’Oriol Sabaté de Taifa i posteriorment una taula informativa sobre com fer l’objecció fiscal a la nostra declaració de renda. Us explicarem els projectes que proposem com alternativa a donar els nostres diners per pagar el deute i la despesa militar, projectes que es porten a terme a Poblenou amb una marcat objectiu social.
Us informem també que els dies 14, 21, 28 de maig i 4, 11, 18 i 25 de juny estarem a la Flor de MaIg (C/ Dr.Trueta, 195) de 19,30h a 20,30 per resoldre tots aquells dubtes que us generi fer l’objecció fiscal a la vostra declaració.
NO VOLEM QUE ELS NOSTRES DINERS SERVEIXIN PER PAGAR TOT ALLÒ  QUE NO ÉS JUST NI REPRESENTA UN SERVEI PER A LA SOCIETAT
Podeu veure el cartell aquí