3 i 4 de maig: Jornades d’Autogestió de la Salut

Corren uns temps en els que les retallades en sanitat estan a l’ordre del dia, i des de l’Espai de Salut de la Teixidora us volem convidar a reflexionar i debatre juntes…

“Estem lluitant per un model de sanitat que sentim que no ens pertany?”

“Com podem fer confluir la lluita contra les retallades i la construcció d’un model de sanitat alternatiu, més horitzontal, autogestionat, holístic…?”

“Sentim que aquestes lluites són prioritàries, però… sabem escoltar el que el nostre cos ens diu quan emmalalteix? Sabem generar relacions saludables entre nosaltres?”

“Hi ha condicions que fan que ens afecti de manera diferent?

De tot això i més… en parlarem els dies 3 i 4 de Maig a les Jornades sobre autogestió de la Salut del CSOA La Teixidora. Us adjuntem el programa i el cartell!!!

Divendres 3 de maig

18:30- Presentació del llibre “Salut en perill. Cossos en lluita. De la resistència a les retallades a l’autogestió de la sanitat” amb debat sobre les experiències pròpies amb la sanitat i presentació de projectes alternatius de salut col·lectiva.

21:00-Sopador vegà i terapèutic

Dissabte 4 de maig

10:30- Taller participatiu “Salut i classe social”. Taller pensat per visibilitzar les diferencies degudes a la classe social i els seus efectes en la nostra salut.

13:30- Dinador vegà i terapèutic

16:00- Taller “Cuidar-nos dins dels moviments socials”. Taller on tractarem d’aprendre més sobre cóm cuidar-nos dins els moviments socials i incorporar-ho en la nostra pràctica política.