Acta de l’assemblea del 24 d’abril 2013

Ordre del dia

  • Convocatòries de lluita sector ensenyament
  • 1 de maig
  • 12-15 maig
  • Informacions varies

Convocatòries de lluita sector ensenyament

25 abril la MUCE  convoca una jornada de lluita a tots els centres d’ensenyament amb proposta de tancades.

Poblenou convoca a les 17,30h a l’escola Les Acàcies per fer en primer lloc una xerrada sobre la llei d’educació i un posterior sopar de “traje”.

28 abril a les 12,30h es convoca a Plaça Catalunya una manifestació de les tres marees: groga, vermella i blanca. L’objectiu és manifestar-se fins el Parlament

1 de maig

Es parla de com ens posicionem respecte a la manifestació de l’1 de maig. Es decideix que anirem a la manifestació convocada per la Coordinadora laboral, assemblees de barri, i sindicats no majoritaris, que sortirà a les 18h de la Plaça dels Països Catalans (Sants).

 Acordem a quines accions es donarà suport per portar-ho a la coordinadora interbarris. Parlem de la importància de tenir clar l’objectiu de la manifestació. Acordem preparar pancartes i lemes específics.

Dilluns de 18h a 20h es faran pancartes a la Flor de Maig.

L’1 de maig es convoca a la gent de Poblenou a les 17h al metro Poblenou per anar plegades cap a Sants.

15M

Es planteja fer un acte de celebració dels dos anys del moviment 15M

Per aquest motiu s’organitzarà una xerrada a càrrec de l’Arcadi Oliveres a les 19h a la Flor de Maig. El tema proposat és “Els moviments socials i la seva evolució”

Després de la xerrada, i coincidint que és un dimecres, es convidarà la gent a quedar-se al sopar de Recooperem.

S’està preparant un audiovisual amb imatges del 15M del barri durant aquests dos anys que es passarà mentre sopem o després.

També hi haurà un espectacle dels Kurtis i Kronia.

Proposarem a interbarris la nostra proposta per aquests dies 12-15M

 

Informacions

Es llegeix el manifest contra la tortura, els maltractaments institucionals i la impunitat ja que ens demanen l’adhesió com assemblea. És decideix que ens adherim.

Està convocada una manifestació el dia 4 de maig a les 17,30h a la Rambla del Raval i el dia 6 de maig una concentració a les 9h a l’Audiència provincial (Pg. Lluís Companys, 12-14) coincidint amb el començament del judici contra 9 funcionaris de presons acusats de greus tortures contra quaranta presos després dels incidents que van tenir lloc a la presó de Quatre Camins el 30-4-04.

3 i 4 de maig Jornada autogestió de la salut. Cossos en lluita contra un model de sanitat que no ens agrada.

A la Teixidora (C/ Marià Aguiló,)

17 de maig es presenta un llibre “Revolució sense enemics” d’en Jaume López . Aquest llibre pretén desenmascarar les mentides que ens diuen diàriament sobre la crisi. Es demana suport a l’assemblea, que es dona. També es demana que alguna persona dels projectes que s’estan portant a terme al barri de caire transformador parlin uns minuts durant la presentació, que serà a la biblioteca Manel Arranz el dia 17 de maig a les 19,30h

26 de maig a les 11,30h es demana suport per anar a fer pressió davant la mesa d’entitats que es reuneixen amb la xarxa de suport als assentaments. Passeig de Sant Joan, 75

28 d’abril Vermut literari a l’Hort indignat. A partir de les 12h es llegirà prosa i poesia. També hi haurà intercanvi de llibres

S’informa sobre el començament d’una ILP sobre la renda bàsica. Des de l’assemblea es dona suport a la campanya i hi ha algunes persones decidides a portar-la endavant al barri. Es valora que l’assemblea ha començat just en aquest moment la campanya per l’objecció fiscal i no es veu si hi haurà prou forces per dur endavant ambdues campanyes. Com que es parla al final de l’assemblea es decideix que es posi com un punt d’ordre del dia per a la propera assemblea per valorar si hi haurà prou gent per implicar-s’hi.

Es proposa la propera assemblea pel dia 8 de maig a les 20h a la Plaça dels indignats davant el Centre Cívic de Can Felipa. La idea és tornar al carrer. Queda pendent resoldre el tema megafonia.  Si no hi ha res de nou a partir d’aleshores farem de nou les assemblees a la plaça.

Els debats, però, es continuaran fent a la Flor de Maig.