Acta de l’Assemblea del 6 de març del 2013

Ordre del dia:

1.    SUPORT MUTÚ
2.    CONCLUSIONS JORNADA ESTRATÈGICA DEL 2 DE MARÇ
3.    COMISSIONS
4.    ALTRES
 
 
Assistència: 22 persones 

1.    SUPORT MUTÚ

-  Encausats Vaga General 29M: Primera assemblea per reiniciar el grup de suport als encausats pendent de l’anunci. Els advocats volen parlar primer amb ells abans de convocar cap reunió. En Andrés ens avisarà.La cafeta antirepressiva feta a l’Octubre el 2 de febrer ha recaptat 300€, quan es constitueixi el grup de suport allà es decidirà com es gestiona el tema del suport econòmic.
-  Suport habitants assentaments: S’aprova de crear una llista de veïnes que acceptin guardar la documentació personal de les persones migrades a casa seva. L’objectiu és que la puguin tenir en cas de ser detinguts. Es passa un paper on qui vulgui participar a de deixar nom i telèfon, en José se la passarà a l’Andrés.
L’acció per recuperar els papers perduts de dos veïns va anar bé.
Propera reunió grup de suport als assentaments: Dijous 7 a les 19h a la Flor de Maig
 

2.    CONCLUSIONS JORNADA ESTRATÈGICA DEL 2 DE MARÇ

En breu es passarà l’acta de la jornada. Es comenta els aspectes més destacats per a les persones que no hi varen poder assistir. A partir d’ara l’assemblea alternarà les assemblees ordinàries amb assemblees de debat. L’objectiu és combinar el format fet fins ara amb un format de debat, reflexió i generació d’idees sobre temes que ens interessa tractar. El 1r dimecres de mes serà l’assemblea ordinària i el 3r l’assemblea de debat. S’ha creat una comissió que canalitzarà i prepararà les propostes de debat.
En aquest sentit s’apunten dues propostes: una sobre el feixisme organitzat al districte i un altre sobre les formes de lluita (entre elles la manifestació). L’assemblea aprova aquesta darrera com el primer debat a tindre. La dinamitzaran na Guiomar i en José.
 

3.    COMISSIONS

- Comissió Hort: La calçotada del dia 17 a l’hort indignat ha esgotat els tiquets. Qui vulgui venir i no tingui tíquet que parli amb en José de l’hort i intentarà fer quelcom.
 
- Comissió sanitat: Jornada de debat i formació el 24 de març al Casal de Joves La Fontana. S’ha passat el programa del dia per l’Indignews.
 
- Comissió habitatge: En Oscar de la PAH ens convoca dilluns 11M a les 18h a una reunió per preparar els “Scratches” als diputats contraris a la ILP, sobretot del PP. Serà al local de la PAH (c/ Enamorats). En principi no hi anirà ningú de l’ASP però des de la PAH ens informaran del que es parli.
Dimecres 13M a les 20h a la Flor de Maig es farà una formació sobre els aspectes jurídics i penals de l’okupació.
Des de la comissió es demana que es vagi fent un arxiu d’edificis deshabitats. Es comenta que es fa fer quelcom semblant farà vora un any. En Garci contacta amb la persona que ho va fer, que ara viu fora de l’Estat, per aprofitar-ho.
 

- Des de l’assemblea es demana a les comissions que aportin una proposta sobre com es trasllada la seva feina a les reunions de l’ASP. Bàsicament per agilitzar la transmissió d’informació i dedicar més temps els debats que s’hagin de tenir.

4.    ALTRES

- Pintades nazis a la Flor de Maig: No se li dona excessiva importància, sembla ser fet per un xaval. Amb tot, cal recordar que al districte tenim un local neonazi, el Casal Tramuntana, qur és un amenaça potencial per als moviments socials de la ciutat.

- Agressió policial al barri: Una persona comenta el cas d’un conegut seu agredit per la Guàrdia Urbana. L’home va sortir en defensa d’una cambrera d’un bar del carrer Pujades que era insultada per dos homes. Els quals, segons la versió de l’home, es van identificar com a urbanes i van agredir, emmmanillar i detenir-lo a comissaria. Es comenta que abans de decidir quin suport podem donar al cas, cal parlar directament amb la persona afectada i saber que vol fer. A partir d’aquí decidirem.

ACABEM A LES 22H.