Acta assemblea 6 de febrer 2013

1. Suport mutu: A proposta d’un company, es presenten quatre persones nouvingudes a l’assemblea i tothom diu el seu nom.

2. Les comissions donen diferents informacions.
- Habitatge: De cara a la manifestació de la PAH de dissabte 16 de febrer, es queda dimecres per encartellar. Es decideix fer una convocatòria unitària del bloc del Poblenou. Quedem a les 16h a la rotonda del Casino i a les 12h per repartir octavetes al mateix lloc.
- Sociolaboral: Informa que s’ha iniciat una campanya per defensar un treballador del barri.
- Consum: Demanen difusió de la propera reunió del grup de treball de l’objecció fiscal.
- Sanitat: Recorden la jornada de formació que hi haurà aquest diumenge 10 de febrer a la Flor de Maig i que està oberta a la gent que participa en les assemblees. 

Una companya recorda que ja està organitzat el passi-xerrada sobre el documental SICOM sobre la privatització de la Sanitat. Tindrà lloc dijous 21 de febrer a les 19h a la biblioteca Manuel Arranz per una qüestió d’accessibilitat.
- Econòmica: Proposa i l’assemblea ho aprova aportar 30 € per al manteniment del servidor on tenim allotjats la web i les llistes de distribució.
- Difusió: Un dels membres va asistir a la runió del Grup de Treball de coordinació amb les altres assemblees i s’hi està treballant per millorar aquesta coordinació.
- Educació: La comissió segueix amb les seves reunions per preparar futures accions.

3. Es recorda que dissabte 2 de març tindrà lloc a la Flor de Maig la 3a Jornada de Reflexió de l’Assemblea Social del Poblenou.

Un company informa del grup de persones desocupades que aviat presentaran un projecte d’autoocupació a l’assemblea Social i a la de Flor de Maig.