Acta Assemblea 23 gener 2013

Ordre del dia:

  1. Desallotjament naus
  2. Interbarris
  3. Comissions
  4. Altres informacions

1r PUNT: Desallotjament naus

S’informa sobre l’alliberament d’en Yussif.

Hi ha una comissió que es reuneix els dimarts a migdia per treballar la idea d’una cimera amb les entitats del barri sobre el tema dels assentaments. S’està preparant un manifest i es proposa una campanya unitària per respondre als desallotjaments: “ No més tàpies a Poblenou”

Divendres 19 hi ha convocada una reunió de l’assemblea solidària amb els assentaments a La Flor de Maig

 

2n PUNT: Interbarris

El grup de sanitat està preparant unes jornades de lluita amb “scratches”. El 10 de febrer hi haurà una reunió a la Flor de Maig per a preparar-ho

El grup de banca s’està posant en contacte amb d’altres grups per sumar lluites.

S’estan posant en marxa noves eines de difusió i comunicació. Es demana la participació de les comissions difusió dels diferents barris per veure com funcionen

Hi ha un grup de treball sobre la proposta de súper manifestació pel 23F. Es demana participació dels barris, però hi ha dubtes sobre les dates i qui ho convoca.

El 26 i 27 de gener hi ha jornades obertes a tots els col·lectius en lluita per debatre la situació actual i veure quines accions es poden dur a terme. A l’Espai Fontana. Qui hi pugui anar ens informarà a la propera assemblea.

La coordinadora d’hospitals catalans també vol organitzar una mani pel 23F.

El 16 de febrer la P.A.H convoca a una mani a plaça Urquinaona a les 17 hores.

 

3r PUNT: Comissions

Des de la comissió consum demanen col·laboració quan comenci la campanya per la objecció fiscal. Es valora molt positivament la xerrada del dimarts 22. Es proposa que l’assemblea es posicioni sobre l’objecció fiscal. Ho anirem treballant a través dels tallers que organitzarà consum.

Habitatge informa que hi ha un veí que ha demanat suport a l’assemblea per a fer accions davant la seva sucursal bancària. Ens informaran de les dates i accions.

La comissió laboral informa sobre el cas d’un treballador que els ha demanat suport davant d’un problema amb la seva empresa. S’han fet accions al respecte.

Sanitat informa d’una una iniciativa sorgida d’interbarris sobre unes accions formatives que volen dur a terme gràcies als testimonis de persones grans que expliquin com viuen actualment l’estat de la sanitat. Encar ho estan treballant. Un altre grup està recollint informació sobre les privatitzacions per a poder denunciar-ho.

Difusió recorda que es pot posar comentaris als posts dels bloc i que hi ha una espai fòrum al web per si algú vol iniciar una línia de debat virtual.

Educació recorda que hi ha una reunió pendent amb el consorci per a la construcció d’un nou institut.

 

ALTRES INFORMACIONS

Xerrada sobre transport públic el 1r de febrer a la Flor de Maig

Acte de suport als vaguistes 29-M +Cafeta Antirepresiva.  Ateneu P. Octubre  2/2 a les 20.30 hores

Proposta de “colada” el proper 31/01 a la parada de metro de Poblenou a les 19 hores.

El 3 de març hi ha convocada una gran cadena humana a Badalona “Pels Nostres Drets” Ens conviden a participar.

Propera assemblea 6 de febrer.