Activitat de l’Assemblea per Festa Major

  • Taller de pancartes — divendres 7 a les 19h00, Plaça dels Indignats (davant de Can Felipa).
  • Recital poètic, obert a tothom que tingui ganes de participar-hi. Entre tomaqueres i enciams escoltarem poemes d’ahir, d’avui i de sempre — divendres 7 a les 20h30, Hort indignat, c/ Fernando Poo, 42.
  • Vermut solidari, un vermut, una tapa i una reivindicació. Aporta el teu lema per a les pancartes — dissabte 8 de les 12h00 a les 14h00, Rambla del Poblenou amb Ramon Turró.
  • Activitats per a la canalla: conta contes, taller de reciclatge (porteu oueres de cartró i ampolles de plàstic planes), taller de retallables — diumenge 9 de les 11h00 a les 13h30, Plaça dels Indignats (davant de Can Felipa)
  • Dinar al carrer, amb les cooperatives de consum del barri i altres entitats. Compartirem menjar i bon ambient. Cadascú ha de portar un plat per compartir. Hi haurà beguda solidària per comprar — diumenge 9 a les 13h30, Plaça dels Indignats (davant de Can Felipa)
  • Cinema indignat, passi de la pel·licula Idiocràcia del director Mike Judge. Hi haurà crispetes i beguda solidària — dilluns 10 a les 22h00, Plaça del Indignats (davant de Can Felipa)
  • Gimcana indignada per a joves i adults. Grups a partir de 5 persones — dissabte 15 a les 17h30, Plaça dels Indignats (davant de Can Felipa). Si ja teniu el grup, podeu fer la inscripció al vermut del dia 8 o enviant un mail a gimcamaindignadap9@gmail.com.