Crida al debat per a una Vaga General Indefinida

Fins quan ens aniran colant les retallades?
Ja n’hi ha prou! Fins aquí hem arribat!

Ens les estan colant totes. I si no ens plantem d’una vegada, ens les seguiran colant.

Crida a una Vaga General Indefinida.

Des de l’Assemblea Social del Poblenou, volem animar i transmetre a la resta d’assemblees de Barcelona la necessitat de començar a obrir el debat i la reflexió sobre la urgència d’una Vaga General Indefinida, així com els processos per arribar-hi i els elements per fer-la possible.

El sorgiment d’una Vaga General Indefinida només serà possible si des de les assemblees la treballem, la debatem, la imaginem i comencem a crear el “caldo de cultiu” indispensable perquè en el futur ens plantem col·lectivament d’una manera total i decidia. Per teixir entre totes un nou rumb social, iniciant un procés constituent des de les assemblees.

Ara mateix no som capaces de convocar una Vaga General Indefinida, però si no comencem a obrir el debat, a parlar sobre aquesta possibilitat, a imaginar-la, pensar-la… mai acabarà essent una realitat.

Què podem fer des de les assemblees perquè una Vaga General Indefinida sigui una realitat?
Quins processos són necessaris per fer-la possible?
Com voldríem que fos una Vaga General Indefinida?
Quines potencialitats té?

Així doncs, us convidem a obrir aquest debat!
Una abraçada!

Assemblea Social del Poblenou