Acta del 18 de juliol

Ordre del dia

  1. Properes accions
  2. Coordinació Interbarris
  3. Comissions
  4. Periodicitat assemblees estiu

Properes accions

Es pregunta sobre la vaga d’ensenyament que sembla ser s’ha convocat per a l’inici del curs 2012-2013. No hi ha ningú que ens pugui donar informacions concretes, per tant anirem veien més endavant com i quan es convoca.

Es diu que comencen a sonar veus de protesta entre els jutges i els fiscals. Finalment, i veient com també els retallen el sou, expressen la voluntat d’acceptar més denúncies per part de la ciutadania canviant la tendència actual d’arxivar-les.

Coordinació Interbarris

A l’assemblea no hi ha assistit el nostre enllaç amb la Coordinació d’Interbarris. Es proposa de fer-hi arribar a la propera trobada del 27/07 les següents propostes.

  • Començar a treballar des dels barris la Vaga General Indefinida
  • Engegar la campanya Contra l’Euro per recepta.
  • Convidar als barris a participar a la Gincana Indignada de Festa Major.
  • Convocar manifestacions/cassolades davant les seus de CIU de cada barri, a poder ser tots el mateix dia i a la mateixa hora amb periodicitat mensual.
  • Mantenir una coordinació “especial” amb Sant Martí, Verneda i Besòs sobre el tema dels assentaments.

Comissions

Hort

Des de l’Hort ens conviden a tot@s a una sardinada el proper divendres 27 de juliol. El Tiquet costa 5 euros i inclou, sardines, pa i vi.

També proposen de repetir el recital de poesia coincidint amb la Festa Major i incloure’l al calendari d’actes que organitza l’Assemblea Social Poblenou

Economía

S’explica l’estat de comptes, tant de l’Assemblea com del pot pels encausats.

Difusió

S’aprova d’enviar al mail dels 700 un tríptic editat per Dempeus a on s’explica molt bé que cal fer per a declarar-se insubmissió amb la taxa de l’Euro per recepta.

Habitatge

Coincidint amb Festa Major, el 12/09 es proposa de fer una gran encartellada de denúncia contra els culpables de la crisi. Es presenta el cartell i després de fer-hi alguna esmena ortogràfica queda aprovat.

Festa major

Es llegeix el programa d’actes de l’assemblea, per tal d’aprovar-lo i fer-lo arribar al programa general de la Coordinadora d’Entitats. Es proposa de convidar, també, al dinar de Festa Major a Apropem-nos, 9 gats i a l’Associació de Veïns.

Periodicitat assemblees estiu

La propera assemblea es convoca per dimecres 25 de juliol i posem data a la primera assemblea de setembre que serà el 05/09. Es prega puntualitat.