Últimes notícies sobre el #MACROdesallotjament

El SUPORT MUTU FUNCIONA!

Els 300 veïns del Poblenou que estan amenaçats per un macro desallotjament al carrer Puigcerdà 127, podran seguir a la nau ocupada fins que el jutge dicti nova ordre, gràcies al suport veïnal!

Unes 500 persones s’han solidaritzat amb els nostres veïns amenaçats de quedar-se sense lloc on dormir. Ha estat a partir de les 6h d’aquest matí que els primers veïns anaven arribant a l’entrada de la nau on es convocava a una concentració solidària. Ràpidament el número de solidaris ha anat augmentant fins arribar a mig miler. Els habitants de la nau ocupada han convidat a tothom qui s’apropava a xocolata desfeta, sucs i pastes dolces, agraint en tot moment les mostres de solidaritat veïnal.

Després d’unes hores d’incertesa, l’advocada ha informat en sortir dels jutjats que s’anul·lava l’ordre de desallotjament a l’espera que la jutge en dicti una de nova si ho troba oportú. Els afectats directes ho han celebrat convidant a tot els veïns a un pica-pica.

Moltes gràcies a totes les veïnes tant del Poblenou com de molts barris de Barcelona que s’han solidaritzat avui, construint xarxa, confiança i solidaritat mútua.

Informem també, que aquest procés tot just acaba de començar i que la força del suport mutu que avui s’ha respirat serà necessària en els propers dies.

Us anirem informant!