Acta de l’assemblea del 23 de maig

Ordre del dia

 1. Comissions
 2. Festes de maig
 3. Dinamització propera assemblea
 4. Varis

Comissions

Habitatge

 • Es segueix amb el cas del vei en risc de desnonament. Es demanarà suport a l’assemblea quan sigui el moment de pressionar a la caixa.
 • S’ha fet un grup de treball que començará a fer una campanya d’informació

Educació

 • Es valora molt bé la vaga, la mani i la assemblea del dia 22.
 • Es recorda que el dia 31 hi ha una xerrada sobre educació.

Difussió

 • Ja tenim micro amb bafle inalabric.
 • Es consensua lema de la nova samarreta: Hem perdut la por. Poblenou en lluita!.
 • Estan en marxa chapes i pancartes.

Horts

 • Son molta gent i faran una reunió dijous a les 20:30 a l’Octubre
 • La reunió d’horts interbarris va anar molt bé. Va ser la primera trobada. Es farà un inventari de cada hort, per poder intercanviar informació, eines, productes. El dia 31 hi haurà una altra trobada al hort de Fort Pienc, que és un hort no okupat sino oficial amb suport de l’ajuntament…

Consum

 • L’ajuntament ha prohibit fer el mercat de productes ecològics, per queixa de l’eix comercial. S’ha suspès el mercat però es farà una parada informativa, amb vermut/pastissos per recollir diners per l’ASP. Es parlarà a la comissió de fer alguna cosa denunciant aquest fet.
 • Queda pendent tenir un debat sobre si hem de demanar permissos en properes activitats.

Festes de maig

Dissabte 26: Paradeta per informar de que s’ha suspès el mercat, amb vermut/pastissos. Can Saladrigues de 10 a 14h. Presentació de la assemblea (llegir text) després de la butifarrada (sobre les 15 – 15:30h) que organitza l’Ateneu Octubre i possibilitat de posar paradeta.

Diumenge 27: Punt d’informació al costat de la paradeta de le cooperatives. De 11 a 14 en algun lloc de la rambla.

Dinamització propera assemblea

Propera assemblea dia 30 20h Canfelipa, dinamitzen tres persones.

Varis

L’AAVV té una nova compta a la banca ètica. Es conserva la de la caixa un temps perquè no hi hagi problemes La repatriació dels morts de l’incendi ha estat complicada… val molts diners i l’ajuntament no volia col·laborar… El sector judicial està sortint al carrer. Es podria fer algun tipus de suport, idees… Es crea un grup de treball per tractar el tema dels assentaments. Al barri hi ha entre 400 i 500 persones.