Acta de l’assemblea del 2 de maig

Ordre del dia

 1. Punt d’informació
 2. Persones encausades
 3. Recapta fons
 4. Trobada interbarris del 27/04
 5. Infos de comissions
 6. Festes de maig al barri

Punt d’informació

Es fará diumenge amb el vermutet.

Persones encausades

Avui ha declarat l’Albert i no han pres cap mesura cautelar front amb ell. Es presentaran testimonis aquesta setmana. S’està encara a la fase d’instrucció. Més endavant ja veurem cap a on tira la cosa. Els Mossos han dit que els bancs no tenen imatges del dia de la vaga.

Recapta fons

 • No es pot fer el concert del “Quintento afonia” es demana per veure si algú aconsegueix algun grup per qué actui.
 • La comissio difussió proposa fer un vermut per recaudar fons el diumenge matí, fer la proba aquest diumenge. Es faria sobre les 12 hores a la rotonda del casinet. Portar menjar i vendre’l, cadascú aporti el que pugui.
 • Fer pancartes i vendre-les. (s’estudiarà donat que hi ha que invertir diners i no hi han).

Trobada interbarris del 27/04

 • Han fet proposta d’un macroconcert.
 • Preguntar als barris sobre si hi han ganes de fer un sol concert o fer un a cada barri.
 • Contra el BCE no hi ha una manifestació convocada, els estudiants pensen fer una manifestació des de la zona universitaria fins aquí el barri. S’ha convocat cassolada cada dia contra el BCE a les 21 h. A cada barri es faran xerrades però res més ja que la gent pensa que seeria una provocació donat el gran cumul de forçes policials que hi han aquests dies.
 • El 12 de maig es farà una gran manifestació, sortiran en columnes des de cada barri, hem quedat de trobar-nos amb ells a Glories a les 17 hores.
 • Quedarem a la rotonda del Casinet a les 16’30 hores. Es proposa fer promoció pel barri de la manifestació del dia 12.
 • Cada barri te de aportar portaveus per poder consensuar accions dins la manifestació.
 • Democracia Real Ya ha fet lletreros sobre la manifestació i els dona gratis. També han fet un manifest, però hi han barris que no estàn d’acord i han fet el seu manifest. S’ha convocat una assemblea per aquest tema a la casa de la Solidaritat. El dia 4 de maig a les 19 h.
 • Per fer difussió del 12 M es comenta d’aprofitar el Punt d’Informació i el dia del vermout.
 • S’aprova aprofitar el material facil.litat per DRY i si algú vol fer alguna cosa més que la faci, però en principi aprofitarem el que ens han donat. Es proposa deixar el material a l’Octubre i fer grupets per tal de repartir-ho al barri anotant a una llibreta les zones que s’han fet. A partir del dilluns dia 7 comencaran a funcionar els grups per repartir-ho i enganxar pel barri.
 • Es proposa fer una cassolada per dimecres que vé, per escalfar motors davant el 12 M. S’aprova fer una petita manifestació o cercavila pel barri per captar gent pel dia 12,, hi ha que cridar als de la “batucada”. Es queda a les 20 hores del dimecres 9 de Maig a la rotonda del Casinet. Portar la pancarta. Anar amb les samarretes.
 • El 13 i 14 per la tarda es parla de fer un punt d’informació a Pl. Catalunya, de moment no surten voluntaris, però es parla de que el dia 12 ho tornarem a parlar.

  La propera Coordinadora de Barris será el dia 25 de maig.

  Infos de Comissions

  Habitatge

  Hi ha un desnonament al barri, un home de 72 anys, sol amb la dona malalta. La Caixa se l’ha adjudicat per un 60 % del seu valor. No hi hagut manera que escoltessin els de la Caixa les demandes per aplaçar-ho. Están pendents de fixar el dia pel desnonament. L’Ajuntament ho ha passat als Serveis Socials sense fer res. Hi ha una audiència pública a Ca La Vila demà dia 3 per la tarda, el que vulgui anar es queda a la Pl. De la Vila a les 19 h. Divendres 11 hi ha dos desnonaments fora del barri, un a Cristofol de Moura i l’altre es al Ptge. Prim, la Assemblea de la Verneda ha convocat xocolatada.

  Consum

  El dia 26 de maig hi ha un mercat ecològic a la Pl. De Can Saladrigas, es proposa muntar el Punt d’informació de la Assemblea i posar pot pels encausats.

  El dia 16 de maig hi ha una xerrada sobre l’Objecció Fiscal. Es proposa el dia de la xerrada on es faria la donació (voluntaria) ingresar-ho amb un compte de la AAVV (la mitad per Apropem-nos i l’altre meitat per els encausats). Es vota i tothom en principi esta d’acord.

  Festes de maig al barri

  A l’ Octubre el dia 26 de maig es fa botifarrada popular. Es faran paradetes i la ASP pot posar també la seva paradeta. Comencen a les 12 del mati les activitats. Es proposa fer un parlament sobre la Assemblea per poder llegir allà. Es convoca a fer un grup per preparar-ho.

  Proposta de recollir diners, hi ha reunió per preparar Sant Joan, el proper dia 7 a “Nou gats” al carrer Pallars a les 19 h. Hi han diverses entitats que es reuniran per parlar del tema de Sant Joan, però que es decideixi que els diners recaptats vagin a la ASP, es necessita que vagi algú per fer la proposta.