Prou repressió policial al Poblenou!

L’Assemblea Social del Poblenou condemna la brutal agressió que es va produir el dia 29 de març de Vaga General de les 9:00 a les 9:30 hores del mati per part de les forces policials i en contra de les persones que formaven part del piquet informatiu al nostre barri.

Les càrregues produïdes a la Diagonal amb Llacuna i a la pròpia Rambla del Poblenou, atempten contra el dret de ciutadania d’informar sobre els motius de la vaga.

A més de les agressions injustificades en la càrrega policial, dues persones van ser detingudes aleatòriament, dues més van ser identificades i un altra va ser detinguda al dia següent al barri. En aquests moments quatre d’elles estan processades, injustament i sense proves, per danys i desordres públics.

La intrusió de la policia dins el nostre espai veïnal ens fa vulnerables davant les reivindicacions per un mon més just, demandes que cada vegada es fan més necessàries si volem parar les retallades en els sectors públics i la pèrdua dels nostres drets aconseguits  gràcies a molts anys de dures lluites.

Aquesta agressió és part d’un procés repressiu que intenta criminalitzar tots els sectors que van participar a la vaga. Des del 29 de març hi ha hagut més de 90 detencions, 4 persones estan encara empresonades i Felip Puig ha anunciat desenes de futures detencions.

Us demanem suport moral i econòmic pels companys processats del barri ja que s’haurà de fer front a les despeses judicials. Qualsevol de nosaltres es podria trobar en aquesta situació ja que les detencions són totalment arbitràries.

Juntes ho podem tot!
Si ens toquen a una ens toquen a totes!

PDF: Prou repressio policial al Poblenou! (DIN-A5)

PDF: Prou repressio policial al Poblenou! (DIN-A4)