Salvem la Flor de Maig

Us informem dels acords de la reunió de l’Assemblea de socis de l’Ateneu Popoular La Flor de Maig organitzada ahir:

-Dilluns 27 de febrer a les 19:00 hores quedem a l’ateneu per fer pancartes. Porteu material si teniu. Hem de posar una pancarta al edifici. I necessitem ajuda!!!!!!!!

- Signar la petició pel no tancament de l’ateneu – http://actuable.es/peticiones/salvem-l-ateneu-flor-maig

- Us enviem el manifest i un llistat perquè els que esteu en algun centre físic ho podeu deixar allà perquè la gent signi.

- Si podeu envieu una carta explicant perquè no s’ha de tancar l’ateneu. Expliqueu les vostres experiències i el que heu viscut. El que volgueu! Envieu-la escanejada amb la vostra signatura a noaltancamentdelaflordemaig@gmail.com. O si ho preferiu podeu apropar-la per la tarda a l’Ateneu.

- El dia 1 de març a les 19 hores es l’audiència pública i també a les 20 hores comença el ple. Hem quedat a la porta DE L’AJUNTAMENT DEL DISTRICTE a la plaça Valentí Almirall a les 19 hores. Ja que desprès parlarem al ple on es tractarà el tema i on diferents partits polítics proposen una nova negociació amb els propietaris o una moratòria ja que el tema està proposat a l’ordre del dia. VENIU I DONEU-NOS SUPORT !!!