27N: recordem el 27M, recuperem la plaça!

“… convoquem a tothom a recuperar altre cop la nostre plaça aquest diumenge 27 de novembre a partir de les 5 de la tarda!”

Aquest diumenge 27 de Novembre farà mig any de l’intent de desallotjament que va viure l’Acampada de la plaça Catalunya. Per això fem una crida a la població que va viure aquells moments de nervis i tensió ja fos des de la plaça o des de casa seva seguint les imatges que s’anaven emetent, a reunir-se altre cop a la plaça per recordar aquell dia i compartir les experiències viscudes.

 

 

 

 

 

 

 

 

En la última assemblea general (20 de novembre) es va crear un grup de treball per preparar la jornada commemorativa d’aquella brutal actuació policial on, amb el pretext de netejar la plaça per assegurar celebració de la victòria de Barça a la lliga de campions, els mossos d’esquadra van rodejar la plaça robant tot el material que allà hi havia i carregant violentament contra ciutadans pacífics, asseguts al terra i amb les mans aixecades, deixant més de 100 ferits al seu pas.

 

Tot i la extrema violència policial que es va viure aquella jornada, la gent es va mantenir unida en la defensa pacífica dels seus drets, i això va despertar encara més gent que va dirigir-se a la plaça. La policia es va veure desbordada davant l’allau de solidaritat ciutadana, fins al punt que es va trobar rodejada per la gent que se suposa que han de defensar. Deslegitimats i en desmesurada inferioritat numèrica, es van veure obligats a retirar-se retornant així la plaça al seu legítim propietari: el poble!

 

Així doncs, per recordar aquest dia, convoquem a tothom a recuperar altre cop la nostre plaça aquest diumenge 27 de novembre a partir de les 5 de la tarda! Us convidem també a portar material artístic (malabars, música, pintura, poesia…) per donar vida a una jornada festiva alhora que reflexiva, coronada per la projecció de material audiovisual del conmemorat dia 27 de maig. També informarem del curs dels diversos processos judicials oberts contra el Felip Puig i el cos de mossos d’esquadra i finalitzarem amb un micròfon obert per parlar de les experiències viscudes aquell dia!

 

Si disposeu de material audiovisual que volgueu aportar o voleu col·laborar amb la organització amb algun taller o activitat, podeu contactar-nos al correu info.acampadabcn@gmail.com