Acta de l’assemblea del 2 de novembre

Ordre del dia

  1. Punt d’informació
  2. Llista d’adreces dels participants de l’assemblea
  3. Accions 20 N
  4. Coordinadora de barris AssembleaBcn
  5. Comissions
  6. Torn de paraules

Punt d’informació

Es demana de tornar a passar via correu una graella per a trobar voluntaris per als propers punts d’informació. Finalment es passa un full físic a l’assemblea i s’organitzen els punts d’informació del dies 5, 9 i 12 de novembre. Es decideix canviar de taula, l’actual pesa massa.

Llista d’adreces dels participants de l’assemblea

Es passa una graella als assistents per tal de recollir adreces de correu dels participants de l’assemblea per a enviar informacions puntuals i no col·lapsar el “mail dels 700″.

Accions 20 N

Es proposa de promocionar la xerrada sobre la llei electoral del dia 08/11 a carreg d’en Raimundo Viejo. Es reeditarà el cartell i es farà arribar a totes les comissions i al “mail dels 700″ perquè tothom faci la màxima difusió possible.

Ha arribat una mail demanat una assemblea general coincidint amb l’acampada del 18-19-20 de novembre. la persona que l’ha fet arribar no ha assistit a l’assemblea i no s’ha pogut aclarir per quina via es volia canalitzar aquesta demanda.

Es proposa d’organitzar un cercavila pel barri el proper 12 de Novembre. Es demana de contactar am en Victor de la colla dels gegants i/o dels drac. Es proposa també recuperar l’acció contra els bancs del cercavila anterior. S’organitza un grup d’harmonització per a dur a terme el cercavila.

S’aprova d’utilitzar el lema “Surti qui surti, seguirem indignats” i que cadascú l’acabi o el complementi amb la frase que li sembli més adient per a les pancartes individuals.

Coordinadora de barris AssembleaBcn

Per a la propera coordinadora de barris les persones que hi participaran en nom de l’Assemblea Social Poblenou seran l’Angels i la Ainoha. encara no està convocada.

Comissions

La Teixidora ens deixa un espai per a guardar material i alhora ens convida a fer lloc i endreçar el proper dissabte 5/11 a les 12 hores.

La comissió consum ens proposa de fer un enllaç local al web d’intercanvis volstens.unmicroclima.com. Demanaran una visita d’un dels creadors d’aquesta web per a rebre informació més detallada. Tant aviat com sabem dia i hora d’aquesta visita ho faran extensiu a la resta de comissions.

La comissió d’educació convoca a una reunió de treball amb les Ampes i els Centres Educatius del barri per al proper dimecres dia 9. Ens faran arribar el pla de treball d’aquesta reunió i es mirarà de fer la màxima difusió.

Es demana d’ampliar els punts d’informació fixes a totes les entitats del barri, que sigui possible. Per poder donar informació actualitzada es passarà un mail a totes les comissions informant sobre els dies de reunió de cada una per tal de corregir les possibles errades i ampliar al màxim la informació sobre les tasques de cada comissió. Un cop enllestit aquest resum sobre les comissions es tornarà a enviar perquè cadascú miri de penjar-ho al màxim d’entitats possibles.

Es parla sobre la necessitat de donar protagonisme a les comissions ja que, segons sembla, cada vegada ens trobem amb menys participants i pensem que cal potenciar-les.

les persones que gestionen la “llista dels 700″ demanen de reunir-se amb la comissió de difusió per tal de coordinar la gestió d’aquesta llista. Quedem el proper dilluns a les 20.30 a la Flor de Maig.

Torn de paraules

S’informa sobre una manifestació el proper dissabte a la plaça del Diamant en contra de les detencions de la última vaga general del setembre 2010 i de les detencions del 1r de maig d’aquest any.

S’informa sobre un talles d’assemblearisme que hi haurà a Can Masdeu el proper diumenge a partir de les 12 hores,

La Marina i la Neus s’ofereixen per a dinamitzar la propera assemblea.