Diumenge 23, Assemblea General a Pç. Catalunya, 17h

Després de la gran manifestació del 15O, i tal com vam quedar en la darrera assemblea, ens tornarem a trobar a Plaça Catalunya per continuar amb la #tardorcalenta Donada la poca antelació amb que es convoca aquesta assemblea, el grup de preparació proposa que es tracti d’una assemblea informativa i de debat obert sobre les linees d’acció que es van encetar el 15O, les diferents lluites que aquests dies s’estan duent a terme i les propostes que s’estant treballant per a les properes setmanes (fins al 20N).
L’assemblea es dividirà en diferents punts, presentats per les assembles o grups implicats i hi haurà opció a fer aportacions, preguntes i propostes per part de les assistents, entenem que a títol individual.

L’ordre del dia serà el següent:
1. Accions 15O

  • habitatge
  • educació
  • sanitat

2. Convocatòria a una trobada 15M Catalunya. (10 minuts)
3. Respostes a la criminalització (30 minuts)
4. Propostes fins al 20N

  • consulta popular
  • manifestació 13N
  • tomalaplaza
  • demo 4.0
  • torn obert

Per a dinamitzar es comptarà amb la col·laboració dels grups implicats i també hi ha una trobada oberta el mateix dia a les 15h a Plaça Catalunya.