Divendres 21 manifestació “El barri no es toca!” al Forat de la Vergonya

Convocada per Associacions de Veïns i l’Assemblea de barri del Casc Antic, es protestarà i denunciarà un cop més els abusos policials al barri i les redades als inmigrants. A partir de les 19h al “Forat de la Vergonya”. c. Pou de la Figuera <M> Urquinaona, Arc de Triomf, Jaume I.| Veure a mapa

“Des de l’Assemblea de veïns i veïnes del Casc Antic, volem denunciar la prepotència, la impunitat i l’assetjament sistemàtic a la vida del barri i la seva gent, així com el descarat caràcter racista de les actuacions policials, recolzades per polítics i mitjans de comunicació. Propagar la cultura de la por i de la indefensió és la seva estratègia, però aquesta se’ls gira en contra quan ens mantenim juntes creant xarxes de solidaritat i suport mutu.”

Més info al blog Assemblea Casc Antic