Segona concentració contra el procés repressiu

Aquests dies els mossos d’esquadra han estat detenint a gent del #15m que van participar a l’acció del Parlament del #15j, com milers de persones hi van participar. L’Audiència Nacional va ordenar que s’entregués una citació a 22 persones, no que es detingués. Però els mossos d’esquadra, per ordre d’en Felip Puig, ho han entès com a carta blanca per detenir.

Avui els que faltaven per rebre la citació, han anat voluntàriament als jutjats a buscar-la. Després de rebre-la, han aparegut mossos d’esquadra encaputxats, corrents per dins dels jutjats, i els han detingut. Tot seguit han retingut a tota la gent que estava concentrada: periodistes, advocats, gent que donava suport…

Una vegada més els mossos d’esquadra d’en Felip Puig abusa policialment per espentar el moviment dels indignats, reprimir-lo i desgastar-lo. Per això es convoca

AVUI 6 D’OCTUBRE A LES 19H A PÇ. CATALUNYA
ÉS MOLT IMPORTANT QUE SIGUEM MOLTES! ÉS MOMENT DE DEMOSTRAR LA SOLIDARITAT I FER PINYA!
NO HI FALTIS!