Concentració contra el procés repressiu

Segons confirmen diverses fonts aquest matí han començat les detencions -es preveuen unes 22- per ordre de l’Audiència Nacional i en relació amb els fets del Parlament del 15 de juny passat. Com ja es preveia a l’escrit contra aquest procés repressiu que vam signar col·lectivament aquesta tarda ens veiem a les 19:00 hores a Plaça Catalunya per expressar el nostre frontal rebuig a aquest procés repressiu i la nostra solidaritat activa amb els companys i companyes imputades i detingudes.

> Les nostres millors armes: solidaritat i suport mutu!

> La repressió no ens tallarà les ales!!!

> Podeu seguir la info al hashtag #15mlliure

Fins avui, dia 4 d’octubre han estat practicades com a mínim 7 detencions arrel de la protesta que va tenir lloc el 15 de juny de 2011, a les portes del parc de la Ciutadella de Barcelona. Volem expressar tot el nostre suport a totes les persones que es puguin veure represaliades per aquests fets i el rebuig més ferm al proces jurídico-político que ha obert l’Audiència Nacional.

El conseller d’Interior del govern de la Generalitat, Felip Puig i el magistrat de l’Audiència Nacional Eloy Velasco estan impulsant una operació repressiva, amb la col·laboració de la Fiscalia General de Catalunya, contra un moviment social massiu que està plantant cara a les polítiques de retallades pressupostàries, en àmbits tan importants com l’ensenyament i la sanitat entre d’altres. En lloc de parar atenció al malestar ciutadà envers la crisi i les retallades antisocials, els poders fàctics responen amb la repressió i la criminalització de la dissidència. A aquesta situació cal afegir-hi el paper fonamental que una entitat tan antidemocràtica i poc representativa com Manos Limpias ha tingut en aquest procés. Ells han estat els impulsors del próces, presentant una querella criminal contra el 15-M davant l’Audiència Nacional. A tot això s’hi suma el procés penal que estan patint 6 persones als jutjats de Barcelona per la mateixa protesta.