L’Assemblea Social del Poblenou present a la Festa Major

L’Assemblea Social del Poblenou participarà en la propera Festa Major del barri. El dissabte 10 de setembre durant tot el dia hi haurà un punt d’informació a la Rambla del Poblenou. Les comissions prepararan material i també informació sobre retallades de sanitat i sobre la reforma constitucional. Hi haurà diversos actes el mateix dissabte i es particparà en la cercavila del pregó.

12:00h.- Ruta crítica pel barri visitant 22@, el patrimoni històric, equipaments i bancs. Sortida des del Casino l’Aliança.

14:00h.- La ruta acaba a l’emplaçament del nou hort urbà del Poblenou on es faran les primeres tasques. Recorda portar una planta per a què el nou Hort rebroti amb força! Es poden deixar les plantes a la Plança dels Indignats per després portar-les a l’Hort.

14:30h.- Dinar popular de “traje” a la Plaça de Can Felipa. Dinar popular amb el menjar que hagi portat preparat cadascú.

16:00h.- Elaboració de pancartes i material per participar a la rua del pregó. Acompanyar la rua del pregó.

I finalment es rebrà el nou regidor del Districte quan assisteixi a la inauguració d’una exposició al Centre Cívic de Can Felipa.