Video testimonial de la concentració del 21 juliol Hospital del Mar

Ahir 21 de juliol diverses persones van voler fer visibles el desacord amb la política de retallades i privatització que du a terme el Govern de la Generalitat. Aquestes accions de talls de carretera, concentracions als CAP’s, manifetació, i intent d’arribar a l’Hospital del Mar, lloc on l’Assemblea del dia anterior havia convocat a qui volgués a oposar-se a l’ERE que preveu despedir més de 800 treballadores, van ser perseguides, violentades, agredides per les forces de seguretat de l’Estat. També i una vegada més, les que no formem part d’aquest lobby de la comunicació i no som de TV5 o de TV3… som amenaçades i perseguides. Denunciem doncs la falta total de llibertat de premsa i de comunicació, com també la d’expressió i manifestació.