Movilitzacions 20 de juliol al Poblenou

10h30 Concentració a Can Felipa.

11h Visita al CAP Lope de Vega amb Punt d’Informació a la porta.

11h30 Cercavila a la Rambla, amb accions artístiques a alguna de les oficines de les entitats bancàries.

13h Concentració davant l’Hospital del Mar, amb xiulets, cassoles, pancartes i tot alló que vulgueu dur per a fer soroll.
Compartirem aquesta concentració amb l’assemblea de la Barceloneta i la del Gòtic.

19h Manifestació unitària en Contra de les Retallades: Sortida desde Plaça Catalunya cap a Borsa de Barcelona (Passeig de Gràcia), Foment del Treball (Via Laietana) i acabant al davant del Parlament tindrà lloc una Assemblea centrada en les retallades antisocials (deslegitimant el debat dels pressupostos del Parlament), valorarem el calendari de lluita de cara als propers mesos i, sobretot, com es continuarà la mobilització el 21 de juliol, dia en què tenen previst aprovar les retallades.