Acta de l’assemblea extraordinària del 13 de juliol

A l’Assemblea extraordinària d’ahir dimecres 13 de juliol convocada per fer una proposta conjunta al Poblenou sobre els actes del 20J contra les retallades, es va consensuar:

1r -> Canvi del dia de l’assemblea

- Per solapament entre l’assemblea del barri i els actes contra les retallades,
es canvia el dia de l’assemblea del dia 20 pel dia 18 de juliol a les 20h30, amb casserolada al Casino l’Aliança a les 20h com sempre.

- Es proposa a la Comissió artística que l’acció contra els banquers també
canvi de data.

- Des de la Comissió de difusió s’anuncia que cal que tothom que pugui faci còpies dels cartells i octavetes per repartir.

- Es demana a la comissió comunicació si pot fer un cartell específic per
l’assemblea del 18.

2n -> Propostes a consensuar per l’Assemblea Social de Poblenou del 18 de Juliol:

Accions de barri pel dimecres 20 de juliol

- Cercavila repartint octaves, disfressats de morts, ferits, metges, etc.

- Recorregut amb horaris a consensuar per compartir horaris amb altres
barris i fer una acció conjunta a l’Hospital del mar) :

1. Sortir des de Can Felipa.
2. Passar pel Cap Lope de Vega. ACCIÓ: Grups que pujen a la 6ª planta a repartir els tríptics que la comissió de sanitat del barri ha elaborat.
3. Passar per alguns bancs. ACCIÓ: Entrar amb xiulets i pancartes i muntar una mini-clase i un mini-hospital.
4. Passar per l’Hospital del Mar. Recolzar-los! Quedem amb treballadores, usuaris i altres barris per fer una acció conjunta, fent difusió de les retallades i dels tríptics elaborats des de la Comissió sanitat.

A la tarda hi haurà una Manifestació unitària contra les retallades. A les 19h a Plaça de Catalunya, passant per la Borsa, Foment i acabant al Parlament. Allà es farà una assemblea amb els diferents sectors en lluita, per plantejar com seguir les mobilitzacions el dia 21 i els propers dies.

3r -> Difusió i cartells:

Al barri s’ha fet un cartell per la convocatòria del 20J. Us el podeu descarregar per imprimir aquí. És important que tothom que pugui en faci còpies.

Des de la comissió de comunicació de Plaça de Catalunya també han elaborat un cartell pel dia 20J, es pot descarregar per imprimir aquí. També seria molt important que tothom que pugui en faci còpies, ja que s’ha decidit que cada barri fa la impressió de la seva difusió.

Per fer panacartes: al barri hem quedat dilluns 18 a les 18h a Can Felipa.