20 de juliol contra les retallades

Mobilització unitària del 20 de juliol

A la Trobada de barris i pobles del parc de la Ciutadella del passat diumenge 10 de juliol es va acordar una jornada unitària de lluita contra les retallades el 20 de juliol.

Es convoquen:

- Accions descentralitzades als barris al matí.
- Manifestació multitudinària a la tarda.

Recorregut: Sortida des de Plaça Catalunya a les 19h passant per la Borsa i Foment i acabant al Parlament. Allà, fer una assemblea multitudinària contra les retallades i encarant les properes lluites i les mobilitzacions del dia 21 de juliol i de la tardor.

Podeu trobar més informació a l’esdeveniment de facebook de la jornada del 20j.

Proposta pel barri del Poblenou

Com que la mobilització unitària del dimecres 20 de juliol coincideix amb la propera assemblea de barri, les persones de l’assemblea de Poblenou que s’hi van trobar proposen:

→ Convocar el màxim de persones possibles de l’assemblea d’avui dimecres 13 de juliol a les 20h30 a la plaça de Can Felipa per fer una proposta conjunta al barri sobre què fer el dia 20 de juliol (en el que coincideixen la lluita conjunta i l’assemblea de barri) i les propostes per les accions al barri contra les retallades.

Entenem que demanem ritmes accelerats i a destemps, però creiem que amb l’aprovació de les retallades a l’estiu és el que pretenen els poderosos! Per això també demanem comprensió, ànims i solidaritat des dels barri amb les lluites conjuntes!

I RECORDEU QUE QUEDEN 7 DIES PER A QUE RETALLIN ELS TEUS DRETS. Si encara no has signat contra l’aprovació de les retallades pots fer-ho aquí.

Ens hi juguem masses coses! Juntes ho podem tot!