Crea la teva energia renovable

Xerrada de presentació de Som Energia, la primera cooperativa de consum i de producció d’energia verda de Catalunya, sense ànim de lucre, que té per objectiu oferir energia 100% renovable, de proximitat i al mateix preu. Ajudant a transformar el nostre territori en un lloc més sostenible i més respectuós amb el medi ambient.

L’ús intensiu de combustibles fòssils i la relació directa amb el canvi climàtic existent, ens obliga a transformar el nostre consum i a utilitzar fonts d’energia que tinguin molta menys afectació sobre el medi ambient (solar, eòlica, biomassa, etc.). La cooperativa Som Energia és una oportunitat per promoure aquest canvi tan necessari.

Actualment la cooperativa sense ànim de lucre Som Energia té previst començar a vendre energia renovable, a partir de la ja existent al Mercat Elèctric, el proper mes de setembre del 2011. És per això que vol discutir amb totes les persones que vulguin sumar-se al projecte la idea d’oferir electricitat verda als petits consumidors i al mateix temps desenvolupar projectes locals d’energies renovables, gràcies a l’aportació econòmica dels socis i sòcies de la cooperativa. Aquesta xerrada ha de servir per explicar clarament el projecte, resoldre els dubtes que puguin sorgir i recollir suggeriments i aportacions de les persones assistents.

Divendres 8 juliol a les 19h
Centre de Barri del Poblenou (Rambla del Poblenou, 49)

Ja et pots apuntar a l’esdeveniment de facebook de la xerrada.