Defensem l’Hospital del Mar

La direcció del Parc de Salut Mar de Barcelona ha informat el comitè d’empresa de la seva intenció de presentar un expedient de regulació d’ocupació per acomiadar 194 treballadors i treballadores. Aquest consorci (60% de la Generalitat de Catalunya i 40% de l’Ajuntament de Barcelona) inclou, entre d’altres, l’Hospital del Mar, l’Hospital de l’Esperança, el Centre Fòrum, el Centre Peracamps i els Centres Assistencials Emili Mira i López (Santa Coloma de Gramenet).

Com a mostra de rebuig a aquesta important retallada de personal, l’Assemblea de la Barceloneta convoca el proper dijous 30 de juny a les 18h una marxa reivindicativa des de l’hospital del Mar fins a can Mas.

18h – Davant de l’hospital del Mar (Passeig Marítim 25-29)
20h – Concentració silenciosa Diagonal/Tusset (Domicili de l’horrorable), on ens reunirem amb les companyes de l’Hospital de l’Esperança.

La convocatòria de concentració silenciosa a Diagonal/Tusset crea divisió d’opinions dins de la Comissió de salut del Poblenou. Una part de la Comissió no secunda la concentració al domicili d’Artur Mas, ja que és un home públic i es creu que els actes de protesta s’haurien de realitzar en l’esfera pública.