Properes manifestacions

El dia 14 de juny farem una cassolada a les 17:30h des de la Plaça dels Indignats (Can Felipa) fins al Parlament, on ens concentrarem amb la resta de barris a les 19h per aturar l’aprovació de les retallades.

El 15 de juny hi ha sessió parlamentària de discussió dels pressupostos de la Generalitat (aprovació de la Llei de Pressupostos, la Llei Òmnibus i el projecte de Llei de Mesures Fiscals i Financeres). Ens oposem a uns pressupostos que impliquen retallades a serveis públics bàsics per al manteniment de la cohesió social com la sanitat i l’educació. Ens oposem a una Llei Òmnibus, que pretén modificar d’una tacada i sense debat parlamentari 100 lleis anteriors i que afecten a matèries cabdals com l’urbanisme, el dret a l’habitatge, la protecció del medi ambient, afavorint l’especulació urbanística i la privatització de la cobertura sanitària. Ens oposem al projecte de Llei de Mesures Fiscals i Financeres, que restringeix l’accés als ajuts socials per part dels col·lectius més vulnerables.

El 15 hi haurà una cadena humana al voltant del Parlament a les 7h del matí, per evitar l’entrada dels parlamentaris. A les 11h del matí, i a les 17h de la tarda per a qui no hi pugui anar al matí. A les 12h es farà una assemblea on es debatran pressupostos alternatius.

www.aturemelparlament.info